placeholder
< Tornar

Concierto geológico

AzkonaToloza & Rodrigo Rammsy

Comprar
14 €
Preu Comunitat Batega 12.80
DURADA:  55 min
Del dj. 08.06.23 al dg. 11.06.23 | 20:00 h

Dijous 8 de juny a les 20:00 / Divendres 9 de juny a les 20:00 / Dissabte 10 de juny a les 20:00 / Diumenge 11 de juny a les 20:00                                    Idiomes: castellà

Compartir

El procés d’investigació documental de la parella d’artistes Azkona&Toloza els ha portat a recórrer muntanyes i deserts. En el seu últim projecte, han partit de la següent premissa: frena i escoltar. Després de dos anys dedicats a rastrejar relats que desvelen les esquerdes causades pel colonialisme, han decidit posar-se a escoltar veus no humanes. Ara, presenten el seu Concert geològic conjuntament amb el músic Rodrigo Rammsy Varas. Un viatge sonor que busseja en els minerals i els líquids, és a dir, el que es troba més allunyat de l’ésser humà i els sistemes de classificació de la naturalesa i, per tant, és considerat lliure de ser explotat desenfrenadament.

Rodrigo Rammsy Varas. És músic, productor i tècnic de so. Resideix a Barcelona des de 2012, on desenvolupa projectes musicals per dansa i teatre, televisió i cine, creacions sonores, dissenys de so, espais sonors, mescla i masteringAzkona&Toloza. Situats a mig camí entre el mar Mediterrani, els Pirineus i el Desert d’Atacama, Laida Azkona Goñi i Txalo Toloza-Fernández són una parella d’artistes dedicats a la realització de projectes d’arts vives. Interessats en les infinites possibilitats de la poesia i l’antropologia visual, la videocreació lofi, la performance i el moviment, les seves últimes creacions se centren en la relectura de la història oficial i la creació documental pensada per escena. Entenent com escena des de la sala d’una casa d’òpera fins a la immensitat d’un salar altiplànic.

Dijous
08
jun
Des de
14 €
Divendres
09
jun
Des de
14 €
Dissabte
10
jun
Des de
14 €
Diumenge
11
jun
Des de
14 €