placeholder
< Tornar

LA NIT DEL PEIX KIWI

de Josep Julien

Finalitzat
Preu Comunitat Batega 15
Durada: 95 minuts
Del dj. 28.09.23 al dl. 16.10.23

Espectacle en català.

Horaris: dijous, divendres i dilluns (20 h), dissabte (18 i 20:30 h) i diumenge (19 h)

Compartir

Una nit, el peix kiwi de la peixera de casa se'l mira directament als ulls i se li revela com una profecia. Atrapat fa temps en un laberint de frustracions professionals i personals, tip de tot el que l'envolta i de la vida a què s'ha vist abocat, decideix agafar les regnes i fugir endavant. Res no tornarà a ser igual, pensa, ara ve el meu cop de sort. Però, és clar... tampoc cal que ens enganyem, que això no és una pel·lícula de Hollywood ni ell un heroi a la fuga.

PARAULES DE L'AUTOR

"La nit del peix kiwi és una mentida, una fugida endavant, una via morta. Algú ha quedat atrapat dins d’aquesta història com una mosca en una teranyina, algú que se’ns assembla bastant. I no, fugir o mentir no són opcions vàlides pel pobre paio. La ficció és només un barri de la realitat, i al nostre desesperat protagonista li costarà Déu i ajuda trobar el camí per arribar al centre. A estones thriller, a estones comèdia i a estones melodrama, aquesta peça explora les debilitats que ens converteixen en els éssers patètics i meravellosos que som. Seguir les aventures i desventures d’un mentider, d’un professional de la ficció, pot tenir premi. Existeix la possibilitat que arribem en algun moment a descobrir, amagades en els racons més inesperats d’aquesta peli d’estafadors, minúscules i precioses partícules de veritat de la bona".           

FITXA ARTÍSTICA

Autoria i direcció: Josep Julien
Repartiment: Santi Ricart
Ajudantia de direcció: Pepo Blasco
Disseny d'escenografia: Anna Tantull
Disseny d'il·luminació: Xavi Gardés

Una producció de Sala Flyhard.

IMPORTANT: La disposició escènica de la sala varia respecte de la disposició habitual. Per això, si veniu amb cadira de rodes, us demanem que ens envieu un correu informant-nos del dia i hora ataquilla@salaflyhard.com per gestionar l'entrada i sortida de sala amb antelació. 

Dijous
28
set
Des de
18 €
Finalitzat
Divendres
29
set
Des de
18 €
Finalitzat
Dissabte
30
set
Des de
18 €
Finalitzat
Dissabte
30
set
Des de
18 €
Finalitzat
Diumenge
01
oct
Des de
18 €
Finalitzat