placeholder
< Tornar

Un bilió d'estels allunyant-se infinitament de nosaltres

d'Ivan Andrade

Comprar
Des de 17 €
Preu Comunitat Batega 15
DURADA:  90'
Del dc. 15.05.24 al dg. 02.06.24

Sala Baixos 22

Espectacle en català i anglès (sobretitulat al català) 

Horaris: De dimecres a dissabtes a les 20:30h i diumenges a les 19h.

+Info a tantarantana.com

Compartir

THE AMATEURS COMPANY
<< Un viatge als confins de l’Univers per entendre el valor de les coses importants, simples i quotidianes que ens envolten >>

L’Oriol és un astrobiòleg que intenta entendre el significat de la vida buscant la seva existència a altres planetes. L’Eva aprèn a relacionar-se amb els seus alumnes en un entorn educatiu força més hostil del que ella somiava en dirigir quan només era una nena. El Bru, fill de tots dos, mira de trobar l’equilibri entre els diferents universos que habita: l’imaginari, ple d’aventura i descobriment, que visita amb el pare en els seus viatges intergalàctics; i el real, on la mare insisteix en aferrar-lo, recordant-li les responsabilitats, reptes i dificultats d’una vida que ja no deixa temps per badar o somiar.

Una aventura que parteix d’una crisi familiar i transita cap a una crisi global, posant damunt la taula preguntes que haurien de ser part del debat que ens permeti qüestionar, pensar i decidir l’ecosistema social i tecnològic que volem per a nosaltres i els nostres fills.

PREUS:
ENTRADA A 17€ al web.
ENTRADA GENERAL A 22€ a taquilla.

ACCESSIBILITAT:
Aquest espectacle comptarà amb so amplificat i bucle magnètic a partir de la segona setmana de representació, del 22 de maig al 6 de juny. El servei estarà disponible a taquilla, cal agafar els receptors abans d’entrar a sala. Qualsevol dubte podeu consultar al personal del teatre. Aquí tens tota la informació.

FITXA ARTÍSTICA:
Companyia:
The Amateurs Company
Autoria, direcció i espai sonor: Ivan Andrade
Interpretació: Ignasi Guasch, Míriam Marcet, Biel Pagès, Ot Prat i Max Villarrasa
Música original: Marco Mezquida
Espai escènic: Roger Orra
Imatge i producció: Clara Bes

Dimecres
15
mai
Dijous
16
mai
Divendres
17
mai
Dissabte
18
mai
Diumenge
19
mai