placeholder
< Tornar

La Muda

Marina Guiu Almenara

Finalitzat
Preu Comunitat Batega 12.80
Durada: 75 min
Del dj. 04.04.24 al dg. 07.04.24 | 20:00 h
Compartir

Març de 2021. Islàndia. El volcà Fagradalsfjall entra en erupció. Portava avisant uns quants dies. Va fer tremolar l’illa tantes vegades que el terra es va tornar inestable i al final va explotar. Uns dies desprès, M, també va explotar. Va pensar que; denunciar l’home que abusava d’ella quan era una nena; havia de deixar de ser una cosa no únicament seva. Però què passa quan pensem que no som una víctima vàlida?Aquest projecte no té un enfocament merament artístic. Entenem les arts i la cultura com una eina política i social per a promoure el canvi i una mirada crítica davant d’aquesta violència; amb uns objectius clars: conscienciar i trencar el tabú que envolta aquesta problemàtica universal. Crear, així, un espai per protegir la infància.

Marina Guiu Almenara. Artista plàstica i actriu formada en Art Dramàtic a l’Aula de Teatre de Lleida, al NIC Instituto del Cine de Madrid, a Theatre for the People (Madrid), en cursos esporàdics a la Sala Beckett i amb professionals com Bàrbara Mestanza, Àlex Rigola, Cesc Gay, Adán Black, Mario Gas, entre d’altres. En arts plàstiques es forma a l’EAM Leandre Cristòfol de Lleida, ESDIP Madrid, Taller la Madriguera a Barcelona, i d’altres.Compagina des de 2014 la seva feina com a artista plàstica amb les arts escèniques.El 2021 comença la creació de La Muda dins del curs de creació “EN TEMPS PRECÀRIS: REVOLUCIÓ!” a la Nau Ivanow. Essent, el 2023, projecte resident a Can Felipa.Forma part de COLECTIVO HARTÍSTICO, com actriu, creadora i dissenyadora gràfica.

Divendres 5 d'abril a les 20:00+ Post-funció amb Albert Llimós

Dissabte 6 d'abril a les 20:00 + Post-funció amb Vicki Bernadet

Atenció: Aquest espectacle tracta el tema de l'abús sexual infantil; pot generar un impacte molt directe i profund en alguns espectadors, ja sigui recordant situacions o posant nom a sensacions tapades. Conté, també, llums estroboscòpiques.

Text, dramatúrgia i interpretació: MARINA GUIU ALMENARA

Direcció: RAQUEL ARNAIZ DIEGO i MARINA GUIU ALMENARA

Veu en off M nena: MAIA VIDAL HUERTA

Pintures, il·lustracions i disseny: MARINA GUIU ALMENARA

Disseny d’il·luminació: ANDRÉS GALIÁN

Acompanyament en matèria d’igualtat de gènere: RAQUEL ARNAIZ DIEGO

Audiovisuals: JÚLIA LATORRE BARCALA i NÚRIA GASCÓN BARTOMEUTRISTÁN PÉREZ-MARTÍN I ADRIÀ GARCÍA SARMIENTO

Foto fixa: JÚLIA LATORRE BARCALA,TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN i ADRIÀ GARCÍA SARMIENTO

Teaser: JÚLIA LATORRE BARCALA

Video i tràiler: TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN

Producció: MARINA GUIU ALMENARA I COLECTIVO HARTÍSTICO

Assessores i col·laboradores: VICKI BERNADET RIUSCARLA VALL I DURÁNDONES A ESCENA i NOU CERCLE

Amb el suport de: CAN FELIPANAU IVANOWFABRA I COATS i COLECTIVO HARTÍSTICO.Amb l’assessorament de: FUNDACIÓ VICKI BERNADET

www.guiumarina.com

Marina Guiu Almenara – Ig: @marinaguiu  Tw: @marina_guiu  Fb: @marinaguiualmenaraRaquel Arnaiz Diego – @raqarnaizdColectivo Hartístico – @colectivo.hartisticoCarla Vall – Ig: @carlavalld  Tw: @carlavallFundació Vicki Bernadet – Ig: @fvbernadet  Tw: @fvbernadet  Fb: @fvbernadetNou Cercle – Ig: @noucercleDones a Escena – Ig: @donesaescena  Tw: @donesaescena  Fb: @donesaescenaCan Felipa – Ig: @cccanfelipa  Tw: @canfelipa  Fb: @cccanfelipaNau Ivanow – Ig: @nauivanow  Tw: @nauivanow  Fb: @nauivanowFabra i Coats – Ig: @fabraicoatsbcn  Tw: @fabraicoats  Fb: @fabraicoats

 

Dijous
04
abr
Des de
14 €
Finalitzat
Divendres
05
abr
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
06
abr
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
07
abr
Des de
14 €
Finalitzat