placeholder

Comunitat Batega

Una nova manera d’apropar-te a les 10 sales de proximitat que formen On el teatre batega, de viure experiències i activitats úniques i exclusives, i de formar part d’una comunitat que batega, s’emociona i gaudeix amb el teatre de proximitat

Suma't-hi!

El carnet de la Comunitat Batega té un preu de 40 euros (més 0,5€ de despeses de gestió), dura tota la temporada 23/24 (fins el 31 d'agost de 2024) i inclou:

  • La nostra programació a un preu exclusiu: descomptes d’entre un 20 i un 40% sobre el preu de venda anticipada i/o a taquilla en espectacles de les 10 sales (com a màxim 2 entrades per espectacle) 
  • Nit d’estrena: 1 invitació doble per a una de les estrenes de la temporada (subjecte a disponibilitat).
  • De la creació a l’escena: gaudeix d’assajos oberts, prèvies de les estrenes, converses i trobades postfunció…
  • Copes postfunció.
  • Celebrem junts: participa a les festes i presentacions exclusives d’On el teatre batega.

COM COMPRAR I COM FUNCIONA EL CARNET:

Com puc comprar el carnet de la Comunitat Batega? 
Entra a la pàgina de compra d’On el teatre batega, selecciona el nombre de carnets que vols, i efectua el pagament. A continuació rebràs un correu electrònic amb un document PDF on apareix un codi al centre del fitxer, sobre la zona de preu. Aquest és el teu carnet i el teu codi per aconseguir entrades amb descompte. És molt important que el guardis durant tota la temporada. 

Per què és imprescindible que acceptis rebre les comunicacions d’On el teatre batega a l’hora de comprar el carnet?
Només d’aquesta manera et podrem enviar els nostres butlletins on et posarem al dia, i t’explicarem quins descomptes podràs gaudir cada mes i quines son i com participar a les activitats, estrenes, visites guiades, entre d’altres, que organitzem. 

Com compro entrades amb el descompte del carnet?
Escull l'espectacle que vulguis veure a la nostra web o a la web de la sala en qüestió. Realitza el procés de compra d’entrades. Un cop hagis seleccionat el dia, la sessió i el nombre de localitats que vols, introdueix el codi del teu carnet de la Comunitat Batega a la casella “Tens un codi promocional?”. Revisa que s’efectuï el descompte i finalitza el procés de compra. Seguidament, rebràs al teu correu les entrades per a l’espectacle.

Per més dubtes, pots posar-te en contacte amb nosaltres a comunicacio@onelteatrebatega.cat