placeholder

Multimèdia

SPOILER Taula rodona On el Teatre Batega conjuntament amb el TRESC dins de la Setmana Mundial del Teatre 2021

-Les 10 sales de proximitat que hi participen són: el Teatre Akadèmia, l'Antic Teatre, la Sala Atrium, El Maldà, La Badabadoc, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, La Gleva, el Tantarantana i la Sala Versus Glòries

 

Abonament On el Teatre Batega: 10 Teatres de Proximitat ofereixen: Un abonament que connecta 10 escenaris

-Les 10 sales de proximitat que hi participen són: el Teatre Akadèmia, l'Antic Teatre, la Sala Atrium, El Maldà, La Badabadoc, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, La Gleva, el Tantarantana i la Sala Versus Glòries

-L'abonament compta amb una promoció de llançament: durant tot el mes de desembre, les 10 entrades estaran disponibles per només 90 € (més 3€ de comissió). A partir de gener, l'abonament tindrà un preu de 120 € (IVA inclòs). El descompte d'aquest mes serà possible gràcies a l'Ajuntament de Barcelona, que n'assumeix la resta a través del BONUS CULTURA

 

Grec2020: Entrevista Francesc Casadesús. Director del Festival Grec.

 

 TEATRE LA GLEVA. Xerrada sobre la representació de les dissidències de gènere a les arts escèniques. Amb la moderació de Teo Pardo, participen David Teixidó, David Priego, Susy Shock, Delfina Martínez i Marc Rosich.

 

 

SALA FLYHARD. Com s’autogestionen les sales Timbre 4 i Flyhard i quin ha estat el seu vincle històric? Ens en parlen Jonathan Zak (productor de Timbre 4) i Clara Cols i Sergio Matamala (directors de la Sala Flyhard). Modera la xerrada Narcís Puig.

 

TEATRE AKADÈMIA. WINNIPEG-Videoart. A càrrec de la Cia. La Jarra Azul i Puça Espectacles. 
Estrena del clip que gira al voltant de quatre fases de la història del Winnipeg: la Guerra Civil, el pas de la frontera i l'exili, els camps de refugiats a Argelès-sur-Mer i el Winnipeg i l'exili a Xile. 
Dirigit pel mateix director de l'espectacle Winnipeg, Norbert Martínez, i interpretat pels actors del repartiment, aquesta peça de videoart ens transportarà a un món visual i sonor quasi tangible.

 

FORO FÈNIX. Felipe Cabezas i Daniela Bouret Vespa. Modera: Carme Tierz. 
Teatre Digital. És viable? Nous formats, nous desafiaments. Com col·laborar entre professionals de diversos països quan no podem viajar? 

 

SALA FÈNIX: Bitácora de Ida y Vuelta

Ràdio Teatre

Una mirada cabaretera i musical a la vida de Miguel de Molina, cantant malagueny exiliat a Argentina des de 1941. Bitácora de Ida y Vuelta parla també de relació entre les dues ribes de l'Atlàntic, convertida en ràdio i dividida en podcasts.

Humor, música, cafè-teatre i molts ritmes i personatges que han creuat l'oceà en una o altra direcció.

 

TANTARANTANA TEATRE: Col.loqui sobre "La noche sin tiempo"

 

SALA VERSUS GLÒRIES: Col.loqui "El artista cubano entre el miedo y el poder"
Una reflexió a partir de l'espectacle "Fuera del juego". Col·loqui amb la companyia.

 

SALA FÈNIX: FORO FÈNIX. Luis Jiménez + Felipe Cabezas. Modera: Toni Polo

 

LA BADABADOC: El apellido comienza conmigo Variación 2.

El apellido Comienza conmigo es una obra de Chaska Mori, con la colaboración de Luisa Pardo y Gabino Rodríguez, miembros del reconocido grupo mexicano Lagartijas tiradas al Sol. La obra utiliza una historia personal que permite iluminar aspectos de una realidad como la peruana. Se expone públicamente los estrechos vínculos entre la legalidad, la ilegalidad y la injusticia.

 

TEATRE AKADÈMIA.  Col·loqui Winnipeg "Dramatúrgia a partir d’un còmic"

 

SALA VERSUS GLÒRIES: "Sociedad, política y teatro en la Cuba actual" por Abel González Melo.

 

LA BADABADOC Del documental al teatro y del teatro al documental

 

SALA ATRIUM Xerrada amb la Companyia VACA 35 de Mèxic.

Per veure el video cliqueu aquí

 

 

TEATRE LA GLEVA Lectura en Streaming de "TRANSITOS"

 

Grec2020: Taula rodona "El futur dels teatres de proximitat i el seu encaix en el teixit cultural de la ciutat". Moderat per Núria Juanico.

Participen: SALA FLYHARD, TEATRE LA GLEVA, SALA ATRIUM, SALA VERSUS GLÒRIES, LA BADABADOC, SALA FÈNIX, ANTIC TEATRE, TEATRE TANTARANTANA, MALDÀ, TEATRE AKADÈMIA