placeholder
26/01/2016

Els teatres de proximitat, “on el teatre batega”.

Els teatres de proximitat s’uneixen per presentar una nova pàgina web i un segell comú amb el lema “on el teatre batega”

També presenten una plataforma virtual conjunta per recollir totes les activitats programades que formaran part
del Festival Grec.

www.teatresdeproximitat.cat

Les diferents sales de proximitat de la ciutat que han hagut de suspendre espectacles programats a l'edició d'enguany del Festival Grec, impulsen un projecte virtual conjunt que els permetrà mantenir la participació al Festival amb propostes vinculades a l'Amèrica Llatina.

Una plataforma en línia i un espai web on cadascuna de les sales involucrades anirà generant continguts i activitats durant el mes de juliol dins la programació del Grec.

El públic viatjarà a Argentina, Brasil, Colòmbia, Cuba, Mèxic, Perú i Uruguai per trobar-se amb dramaturgs i dramaturgues, directors i directores, companyies, actors i actrius que formen part dels espectacles que conformen la programació del festival i que es posposen a la temporada 20/21 dins el que s'ha anomenat "De Grec a Grec".

Tothom que estigui interessat, prèvia inscripció a cadascuna de les activitats, podrà participar en les xerrades sobre la situació de les arts escèniques a l’Amèrica Llatina, conèixer com es gestionen les sales al continent sud-americà, o quina repercussió té el teatre dins la societat cubana, gaudir de lectures en streaming, tallers i seminaris o veure material documental i audiovisual de les obres a través de Youtube o Vimeo. En resum, més de 15 activitats per gaudir del Festival Grec des de casa!

Després de molts anys treballant plegats en diferents campanyes culturals del país, els Teatres de Proximitat han decidit fer un pas endavant i treballar plegats sota un mateix paraigües, un segell, destacant la singularitat de la vivència del teatre de prop. En aquests teatres, gràcies a la proximitat de la platea amb l'escenari, el públic viu una experiència immersiva que la converteix en inoblidable. Sota el lema "On el teatre batega" es vol destacar la proximitat com a eina capaç de despertar els sentits del públic, fer sentir les emocions a flor de pell, commoure, en definitiva, sentir-se vius.

Aquesta és doncs no només una pàgina web on se centralitzarà, ara per ara, tota la informació de les activitats al voltant del Festival Grec en línia, sinó també l'aparador d’activitats i campanyes dels teatres de proximitat en el seu conjunt.

Benvingudes i benvinguts a www.teatresdeproximitat.cat

 

Un projecte desenvolupat amb la col·laboració del GREC Festival de Barcelona i ADETCA,
l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya.

 

SERVEI DE PREMSA

COMEDIA. Comunicació & Media · Maria Permanyer · Tel. 650 19 09 59 · mpermanyer@comedianet.com

ndp_teatres_de_proximitat_26062020.pdf