placeholder
08/09/2021

Presentació de temporada conjunta 2021-2022

Els Teatres de Proximitat consoliden el segell “On el teatre batega” amb nous vincles i activitats conjuntes per a la nova temporada

Aquest matí els Teatres de Proximitat que formen part del segell  “On el Teatre Batega” (el Teatre Akadèmia, l'Antic Teatre, la Sala Atrium, La Badabadoc, El Maldà, el Teatre Eòlia, la Sala Fénix, la Sala Flyhard, La Gleva, el Tantarantana i la Sala Versus Glòries) han presentat, per primer cop en un acte conjunt, un avançament de la programació de la temporada 2021-22 i les noves activitats que han preparat amb la complicitat del TRESC, el suport d’ADETCA i la col·laboració d'El Periódico.

- Nou abonament conjunt per a la Temporada 2021-22 

Per segon any consecutiu, i després de l’èxit de la primera edició, amb més de 100 abonaments venuts, tornen a llençar un abonament que connecta les sales a un preu més assequible.

Sota el reclam Connecta’t amb les emocions i amb el suport d’ADETCA, l'Ajuntament de Barcelona, el TRESC i El Periódico ofereixen un abonament bescanviable per a 10 entrades de la temporada 21/22 de les 11 sales (amb un màxim de 2 entrades per sala). D'aquesta manera volen promoure el coneixement de tots els espais de proximitat i treballar per a la creació de nous públics.

L’abonament té un cost de 160 €, dels quals el públic en pagarà només 120 €, ja que la diferència l'afegirà l'Ajuntament de Barcelona a través de la campanya vigent del Bonus Cultura. Es pot adquirir aquí: Compra abonament (teatresdeproximitat.cat)

 

- Noves sinèrgies: col·laboració amb el TRESC

La col·laboració amb el TRESC es consolida i, a banda de la gestió de venda dels abonaments, esdevé un col·laborador principal del projecte “On el Teatre Batega”, juntament amb ADETCA i Grec Festival.

Lligades amb la programació dels teatres de proximitat, el TRESC organitzarà entre 2 i 4 activitats transversals cada trimestre, com a complement de l'activitat artística dels teatres. Per exemple: itineraris temàtics entre les sales, taules rodones, col·loquis, entre d'altres.

Alhora, el TRESC serà un suport en la consolidació i creació de públics del segell “On El Teatre Batega”, amb l’enviament periòdic de butlletins de notícies per a tots els seus abonats, on informaran de l’abonament OTB i de la cartellera i activitats dels teatres.

 

- Presència a la Fira de Tàrrega: obrint una finestra al món

Una de les novetats d’aquesta temporada és l’assistència conjunta a la Llotja Pro de Fira de Tàrrega de les sales OTB amb un estand comú. Amb aquesta assistència es busca augmentar la visibilitat de les propostes produïdes a les sales de proximitat per obrir més acords de col·laboració i programació arreu del país, així com continuar amb les complicitats, enfortir els vincles i donar a conèixer el projecte “On El Teatre Batega” a la resta del sector de les arts escèniques.

 

- Nova Convocatòria de textos 2022-23 per potenciar la creació

Una altra de les activitats conjuntes que repeteixen aquest any és la nova convocatòria de textos. La convocatòria de l’any passat va ser un èxit amb un total de 456 propostes rebudes, de les quals se n’han seleccionat 21 que es podran veure aquesta temporada als 11 teatres. Amb l’objectiu de continuar potenciant la creació contemporània, arribar a més creadors i donar més transparència i igualtat d'oportunitats per accedir a les programacions aquest any tornen a llençar una nova convocatòria a partir del mes d’octubre.

 

- Col·laboració amb TMB per connectar els teatres dins el teixit de la ciutat

El teatres de proximitat han engegat una col·laboració amb TMB amb l'objectiu de continuar creant nous públics i apropar la cultura a tota la societat, oferint avantatges i promocions a la comunitat del TMB a través de l'aplicació JoTmbé, generant rotació de públic entre les sales a través de sortejos per assistir als teatres.

Així mateix amb aquesta col·laboració es garanteix un preu especial pels usuaris del TMB, que tindran tota la informació dels espectacles disponible a l'aplicació TMB Go, connectant així les parades de transport públic amb els teatres, una manera de fer-nos més visibles dins el teixit de la ciutat.

 

- Vídeo "L’essència d’explicar històries”

L’essència d’explicar històries és un documental que sorgeix arrel de la campanya de comunicació #somxarxa. Vol donar a conèixer la unió de les 11 sales de teatre de proximitat de la ciutat de Barcelona i dels valors i maneres de fer teatre que tenen en comú. Un viatge a través de les opinions i experiències de tots aquelles persones que fan possible el teatre de proximitat: gestors, productors, actors, companyies, tècnics i públic.

Presentació Temporada 1er trimestre On el Teatre Batega

Material de premsa: dossier i fotografies