placeholder

Alone Together

Un muntatge poètic que radiografia la nostra societat

Finalitzat
DURADA:  50
Del 14.10.21 al 18.10.21 | 20:00 h

Autoria i concepte: Joana Brabo

Interpretació: Joana Bravo

Disseny d’il·luminació: Josep Maria Civit

Paissatge Sonor: Joana Brabo

Assessorament sonor: Pepino Pasqual

Fotografía: Eugenia Ortiz

Tècnica: Facundo Bein

 

Gènere:  Performance 

Durada: 50 minuts

Idioma: Castellà

 

Compartir
  • Alone together és una performance escrita i interpretada per Joana Bravo que ens parla sobre la ansietat de la nostra societat, víctima del narcisisme i les xarxes, les relacions abusives, els sentiments...
  • Proposa una posada en escena peculiar, simulant un programa de ràdio antic i amb un paisatge sonor d’ASMR per acabar interactuant amb el públic en un joc d’intimitat sonora
  • Aquest joc que entrellaça històries, intimitat i so estarà en cartell del 14 al 18 d’octubre (20h)

 

La Badabadoc programa aquesta setmana el muntatge Alone Together, una performance poètica i sensorial  escrit i interpretat en solitari per Joana Bravo que ens parla sobre la ansietat que s’amaga darrere de fum: el fum de tabac i el fum que ens envolta en una societat atrapada en el narcisisme i en les xarxes de les xarxes, en la impossibilitat de concentrar-se... una societat parcel·lada en els extrems combatent la seva pròpia ansietat.

La posada en escena d’Alone Together és molt crua i senzilla, amb una escenografia extremadament simple, simulant un prograna de ràdio de dècades enrera, i juga amb un element important: un antifaç. Amb aquest, la directora i actriu es tapa la vista només entrar a l’escenari. Des de la foscor i el silenci interior que genera aquest complement, Bravo realitza una lectura dramatitzada acompanyada d’efectes sonors, onomatopeies, músiques d’altres recursos ASMR-A* que generen un paisatge sonor que il·lustra en directe el text. En algun moment de la funció, el joc també implicarà al públic, que s’haurà de posar també un antifaç per tal d’activar el sentit de l’escolta i la sensació d’intimitat –així agafa significat el nom de l’obra, Alone together-, de manera que  la veu i els sons guiaran la imaginació dels assistents cap a situacions comuns i quotidianes on la ansietat, les relacions abusives, els sentiments i el deixar de fumar es converteixen en el fil conductor de les històries que es van entrellaçant. 

 

* L’ASMR-A és un neologisme que fa referència al fenomen biològic caracteritzat per una agradable sensació de formigueig que se sent usualment a la zona cranial i a tot el cos en general en resposta a diferents estímuls auditius que s’utilitza per relaxar, i en especial amb persones amb problemes de trastorn de son, concentració i ansietat.

 

Del 14 al 18 d’octubre (20h)

Dijous
14
oct
Des de
12 €
Finalitzat
Divendres
15
oct
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
16
oct
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
17
oct
Des de
12 €
Finalitzat
Dilluns
18
oct
Des de
12 €
Finalitzat