placeholder

Partícules Paral·leles

Escrita i dirigida Ivan Andrade

Finalitzat
DURADA:  1h 30 min
Del 12.11.21 al 28.11.21

Espectacle en català i japonès (amb sobretítols en català)

Compartir

Partícules Paral·leles és una obra formada per tres històries entrellaçades, cosides amb un mateix fil temàtic: l’exploració de les relacions humanes en el segle XXI, a partir de noves formes socials, nous models familiars, i el ritme frenètic i sense pausa al que estem exposats en aquest primer món.

El títol fa referència a un fenomen descobert per Albert Einstein, anomenat quantum entanglement, el qual afirma que existeixen partícules que, tot i estar situades a punts molt distants de l’Univers, poden desenvolupar un comportament paral·lel (és a dir, un estímul aplicat a una d’elles té un efecte en l’altra). Aquest descobriment, observat, però encara inexplicat, és un dels misteris més singulars als que s’enfronta la ciència actual.

Estrenada al festival nunOff de Barcelona, va exhibir-se dins del Festival Pedra Viva 2019, on va rebre la Menció Especial del Jurat per les intrepretacions d’Andy Fukutome i Rina Ota. Ha fet temporada a la sala Dau al Sec de Barcelona, del 26 de juny al 4 de juliol del 2020, amb totes les entrades  exhaurides. El darrer mes de gener, va rebre el Premi al Millor Espectacle a la 25a Mostra de Teatre de Barcelona.

Text i direcció: Ivan Andrade
Repartiment: Àlex Sanz, Rina Ota, Roger Guitart, Laura Gaja, Andy Fukutome i Ivan Andrade
Disseny de software: Alexandre Dupuis
Il·luminació: Ignasi Camprodon
Espai escènic i sonor: Ivan Andrade
Imatge i vídeo: Clara Bes
Cap tècnic: Guillem Carbonell

Una producció de The Amateurs Company

Divendres
12
nov
Des de
22 €
Finalitzat
Dissabte
13
nov
Des de
22 €
Finalitzat
Diumenge
14
nov
Des de
22 €
Finalitzat
Dimecres
17
nov
Des de
22 €
Finalitzat
Dijous
18
nov
Des de
22 €
Finalitzat