placeholder
< Tornar

Isadora a l'armari

de Marc Rosich

Finalitzat
DURADA:  1h 20min
Del dc. 14.09.22 al dg. 09.10.22

Espectacle en català

Compartir

Aquesta peça dibuixa en to de comèdia el retrat, desolador i tendre a la vegada, d’uns personatges marcats per la necessitat d’escapar, ni que sigui breument, del món en el qual viuen.

El protagonista de l’obra és un sastre que comparteix pis i taller amb un germà autoritari que només li permet realitzar la seva activitat preferida (vestir-se de dona) quan no el veu ningú. L’única persona amb que ti té tracte és el veí del tercer primera, un actor amb poca feina que acaba de quedar-se sense parella ni font d’ingressos.

Una situació inesperada farà que es quedi sol. Aquest fet li obrirà una porta alliberadora que no s’esperava pas. I per aquesta porta simbòlica entrarà la dona que més admira i que sempre hauria volgut ser: la gran ballarina Isadora Duncan. Això impulsarà al seu veí a posar-se en la pell del gran amor de Duncan, Serguei Iessenin.

Serà una feina o un joc, però entre tots dos personatges s’establirà una relació intensa i profundament humana que ens farà riure, malgrat el rerefons dramàtic de tot plegat…

Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich
Ajudantia de direcció: Victòria Pagès
Repartiment: Oriol Guinart i Jordi Llordella
Escenografia i vestuari: Joana Martí
Il·luminació: Mattia Russo
Espai sonor: Ramon Creus Guiu (Milu)
Direcció moviment: Montse Colomé
Assessorament rus: Paula Blanco
Producció: Judit Ferrer (Atrium produccions)
Ajudantia de producció: Jordi Llordella
Fotografies: Manel Marqués

Una coproducció de la companyia La Incògnita i el Grec Festival de Barcelona, amb el suport d’Atrium i el Teatre Akadèmia.

Dimecres
14
set
Finalitzat
Dijous
15
set
Finalitzat
Divendres
16
set
Finalitzat
Dissabte
17
set
Finalitzat
Diumenge
18
set
Finalitzat