placeholder
< Tornar

Dirrrty Boys

de Gerard Guix

Finalitzat
DURADA:  1h 20min
Del dc. 21.09.22 al dg. 16.10.22

Espectacle en català

28/09 Col·loqui postfunció amb la companyia de l’espectacle i la participació de la Cristina Garcia Desplat, vocal de la junta de la secció d’intervenció social del COPC.

Compartir

Las Bestias és una companyia formada l’any 2020 a Barcelona. Àgata Casanovas (direcció), Sergi Espina (actor) i Gerard Guix (dramaturg) busquen experimentar amb noves formes teatrals portant a escena un teatre compromès. 

Amb Dirrrty Boys presenten una contundent obra teatral en constant evolució sobre les segones oportunitats. La peça s’inspira en el cas criminal britànic sobre l’assassinat del nen de gairebé tres anys James Patrick Bulger a mans de Robert Thompson i Jon Venables (ambdós de deu anys) a Liverpool l’any 1993. 

Sinopsi:

Aquesta és la història d’en Jon i en Robert, dos nens de deu anys que, un dia de febrer de 1993, fan una malifeta de tal abast que, a partir d’aquell moment, ja no poden avançar, atrapats donant voltes sobre aquest acció, en un loop infinit, una vegada i una altra, tornant sempre a la casella de sortida. 

Ara, d’adults, viuen en un salt al buit continu entre les seqüeles del passat i la possibilitat de redempció d’un futur que no arriba. Les conseqüències els acompanyen en forma de remordiments, de culpa, i els altera la vida, la modifica, la condiciona. 

A un d’ells, aparentment, les coses li van prou bé tenint en compte el pes que porta sobre les espatlles. A l’altre les coses li van malament, però no tan malament com voldria molta gent que creu que es mereix un futur pitjor pel què van fer, que no és una malifeta, sinó un acte terrible amb seqüeles devastadores. 

Dramatúrgia: Gerard Guix
Direcció: Àgata Casanovas
Repartiment: Martí Cordero i Sergi Espina
Escenografia: Anna Tantull
Il·luminació: Paula Costas
Espai sonor: Gerard Guix
Moviment: Davo Marín
Suport: Xavier Biel
Disseny gràfic: Àgata Casanovas
Fotografies Cartell: Paula Costas
Fotografies Making Of: Júlia Sabat
Distribució: Cristina Ferrer / Tot Produccions
Producció delegada: EM+P

Una producció de Las Bestias.
(Residència artística a Sala Melmac. Sala d’Assaig a Aules – Arts Escèniques)

Agraïments: Antic Borsí, Carlight, Xavi Costas, Begoña Iñurria, Daria Nicolau, Raimon Ferrer i Pilar Albaladejo, Montse Rodríguez  Clusella, Stasik i a la seva nau espacial, Daniel Anglès i a totes les famílies que ens han proporcionat matalassos.

Proposta seleccionada en la segona Convocatòria de Projectes dels Teatres de Proximitat (On el teatre batega).

Dimecres
21
set
Des de
22 €
Finalitzat
Dijous
22
set
Des de
22 €
Finalitzat
Divendres
23
set
Des de
22 €
Finalitzat
Dissabte
24
set
Des de
22 €
Finalitzat
Diumenge
25
set
Des de
22 €
Finalitzat