placeholder

Inestable

de compañía de teatro argentina Sutottos

Finalitzat
DURADA:  60 min
dimarts, 29 de novembre | 19:30 h

29 de Nov  – 19:30hs y 21hs

Dramatúrgia, dirección, interpretació i producció: Gadiel Sztryk i Andrés Caminos

Assistència artística: Marianela Faccioli

Asistencia Artística: Manuela Bottale

Escenografia i Disseny de llums: Fernando Dopazo

Vestuari: Analía Cristina Morales

Fotografia: Pablo Linietsky

Tutoria: Andrea Garrote

Premsa: Nestor Lozano

Tècnica: Demian Iglesias

 

Gènere: Teatre. Comèdia

Orígen: Argentina

 

Durada: 60 minuts

 Idioma: Castellà

Compartir

La Badabadoc ens convida a descobrir els argentins Sutottos i Inestableun espectacle delirant, absurd i esmolat sobre la por

 

  • El duet còmic Sutottos, format per Gadiel Sztryk i Andrés Caminos, despleguen a l’escenari tot un repertori humorístic amb la por com a protagonista
  • Riures garantits amb aquesta comèdia naïf i existencial que explora en clau satírica les nostres paranoies, fòbies, obsessions i ansietats
  • L’espectacle estarà en cartell a La Badabadoc en una única funció el proper dimarts 29 de novembre a les (19.30h i 21h)

 

La Badabadoc continua presentant el bo i millor del teatre argentí de proximitat, i ara ens proposa tancar el mes de novembre amb humor. Que falta fa!

El proper dimarts 29 el duet humorístic argentí Sutottos, format per Gadiel Sztryk i Andrés Caminos al 2005, ocuparan l’escenari per omplir-lo de les nostres rialles amb Inestable, un espectacle delirant, absurd i esmolat que té la por com a protagonista.

Un únic dia, una sola funció per descobrir a aquest parell de comediants que ens proposen amb Inestable una obra que transita entre el naïf i l’existencial, una hora de diversió explorant les nostres paranoies, fòbies, obsessions i ansietats amb les quals tots ens sentirem interpel·lats. Perquè una porta mal tancada, la humitat d’una paret o qualsevol situació i detall quotidians poden ser perfectes  punts de partida per acabar amb la nostra estabilitat mental i desencadenar una neurosi o altres estats d’ànim pitjors que ens facin confondre els límits entre allò real i allò irreal.

Inestable és un muntatge ha estat reconegut amb el premi de la Biennal d’art de Buenos Aires 2015 i ha girat amb èxit per Espanya, Uruguai, Bolívia i Mèxic.

Estarà en cartell a La Badabadoc en una única funció el dia 29 de novembre, a les 19.30h i a les 21h.

Dimarts
29
nov
Obrim portes a les 19:30hs un cop iniciat l'espectacle no es pot accedir al teatre
Des de
14 €
Finalitzat