placeholder

Aprendre a nedar

de Sasha Marianna Salzmann

Comprar
Des de 14 €
Del dc. 10.05.23 al dg. 04.06.23

Sala Baixos 22

Espectacle en català

Horaris: De dimecres a dissabtes 20:30h
i els diumenges a les 19h

+Info a tantarantana.com

Compartir

UNTER DEN LINDEN

Un cant a la recerca, impossible però necessària, de la nostra llar encarnada en una única persona, una recerca que no és sinó l’intent de construir la nostra pròpia identitat.

La Felicia i el Pep es casen al cap de només cinc setmanes d’estar junts. Ella l’estima a ell i ell l’estima a ella. El Pep ofereix a la Felicia una jaqueta càlida quan fa mal temps, i fins i tot les tardes de diumenge alcoholitzades amb el seu sogre es converteixen en una aventura. El Pep està convençut que la seva relació és la millor idea que mai ha tingut l’univers. Però l’univers en té moltes, de millors idees. La Felicia s’enamora de la Lil, una dona amb qui ningú és capaç de mantenir una relació que duri més d’una nit. La Lil és una estrangera al país on viu. La Lil vol tornar al lloc que la gent anomena llar. Proposa a la Felicia que se’n vagi amb ella. Emprenen juntes el viatge. Intenten construir una altra vida en aquest altre país, el país de la Lil. Però allà les dues són estrangeres. La Felicia no té llengua ni feina, i la Lil es debat entre el desig de quedar-se i la necessitat de marxar.

Aprendre a nedar és la història de tres persones joves que lluiten per ser acceptades en un món en què les relacions no són un assumpte privat, sinó la perpetuació d’una fórmula tradicional imposada per la societat. L’autora ens ofereix una obra teatral que funciona com una cançó d’amor i desamor, un cant a la recerca, impossible però necessària, de la nostra llar encarnada en una única persona, una recerca que no és sinó l’intent de construir la nostra pròpia identitat.

Sasha Marianna Salzmann és una de les dramaturgues més rellevants i innovadores de l’actual escena teatral berlinesa, autora resident al teatre Maxim Gorki de Berlín i fundadora de l’Studio Я, que s’ha convertit en un dels principals referents del teatre berlinès més experimental. Entre els premis amb què ha estat guardonada per la seva prolífica carrera destaquen el premi del públic al festival Mülheim Theatertage, el premi Kleist per a joves dramaturgs i el premi IKARUS.

PREUS:
ENTRADA ANTICIPADA A 15€  
fins al 3 de maig, limitada a les primeres 30 entrades per sessió.
ENTRADA A 17€ a partir del 4 de maig al web.
ENTRADA GENERAL A 22€ a partir del 4 de maig a taquilla.

DESCOMPTES:
14€ 
Butaca jove (menors de 25 anys), estudiants d’arts escèniques, targeta acreditativa de discapacitat i descompte atur (aquests descomptes requereixen acreditació).
14€ Descompte de grups a partir de 10 persones.
17€ Carnet de biblioteques, Carnet TresC, Carnet Jove i majors de 65 anys.

FITXA ARTÍSTICA:
Companyia: Unter Den Linden
Autoria: Sasha Marianna Salzmann
Traducció: Maria Bosom

Direcció: Oriol Morales i Pujolar
Interpretació: Maria Bosom
(Resta de repartiment en curs)

Producció executiva: Maria Bosom i Marta Fernández

Dimecres
10
mai
Dijous
11
mai
Divendres
12
mai
Dissabte
13
mai
Diumenge
14
mai