placeholder
< Tornar

PERPETUA FELICIDÁ

Iniciativa Sexual Femenina

Finalitzat
Preu Comunitat Batega 12.80
Durada: 75 min
Del dv. 30.06.23 al dg. 02.07.23 | 20:00 h

 Idiomes: Castellà       Divendres 30 de juny a les 20:00 Dissabte 1 de juliol a les 20:00 Diumenge 2 de juliol a les 20:00

 

Compartir

Com morir i matar, com ressuscitar i com insuflar vida, i com recórrer el camí que porta de l’un a l’altre amb alegria. Perpetua Felicidá és un tríptic d’agonies, decessos i resurreccions, tres passions encarnades per cadascuna de les intèrprets amb l’ajuda de les seves companyes i de les santes Perpètua i Felicitat, estranyes màrtirs del s. III d.C. a la romana Cartago, respectivament mestressa i esclava, blanca i negra, lactant i embarassada. Moreau, Keisanen i Morales usen la dansa (sí, l’usen: li donen utilitat; creuen en la seva potència aniquiladora de privilegis) com el rossinyol que rebenta les portes dels seus sabers, la dansa com a saquejadora dels estats físics i mentals que el Règim té tan ben custodiats.

El col·lectiu Iniciativa Sexual Femenina neix el 2017 al centre social autogestionat Can Vies, a Barcelona, amb el desig d’aproximar-se a la dansa contemporània des d’una perspectiva feminista, llibertària i antiacademicista. Està integrat per Élise Moreau (França, 1992), Elisa Keisanen (Finlàndia, 1988) i Cristina Morales (Espanya, 1985).

Creació i interpretació: INICIATIVA SEXUAL FEMENINA (ELISA KEISANENCRISTINA MORALES i ÉLISE MOREAU) Disseny de llums: MARC AUGUSTIN-VIGUIER Tècnic: ANDREA FORLANZA Coproducció: ANTIC TEATRE i FESTIVAL GREC 2021 Amb el suport de: CA2M (Móstoles), LA CASA ENCENDIDA (Madrid), MACBA (Barcelona), LA CALDERA (Barcelona), PÔLE 164 (Marsella), REAL ACADEMIA DE ESPAÑA EN ROMATEATRO INDIA (Roma) , TEATRO QUARTICCIOLO (Roma) i INSTITUT RAMON LLULL Agraïments: TONI AMENGUALFERNANDO GANDASEGUIGUIDO LO ZURDOLUDOVIC MAURELVÉRONIQUE MOREAU i AGNÈS RODRÍGUEZ.

Divendres
30
jun
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
01
jul
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
02
jul
Des de
14 €
Finalitzat