placeholder
< Tornar

La veritat de la mentida (L’Envers du décor)

de Florian Zeller

Comprar
24 €
Preu Comunitat Batega 19.20
Del dc. 06.03.24 al dg. 31.03.24

Espectacle en català

De dimecres a diumenge 24 €

Compartir

Sinopsi:

En Daniel convenç a la seva dona Isabelle perquè convidi a sopar al seu amic Patrick i a la seva nova parella Emma, per la qual en Patrick ha deixat a la seva dona, posant fi a l’antiga i pacífica amistat de la parella. Més jove, l’Emma no s’assembla en res a l’esposa del convidat, la nova vida del qual desafia als seus amfitrions, que s’han instal·lat tranquil·lament en la seva rutina…

Si no sempre volem dir allò que diem, sempre diem allò que volem dir? L’aparició de l’Emma actua com a catalitzador i provoca una veritable tempesta, trastornant les certeses i despertant frustracions, gelosia i rancúnia. 

El teatre de Florian Zeller acostuma a prioritzar allò que no es diu abans de la paraula dita. En aquesta comèdia ocorre el contrari. La seva originalitat resideix en el fet que el públic és testimoni i receptacle dels pensaments dels personatges tal com s’expressen en privat, al seu cap. Això serà l’objecte central i alhora el catalitzador de la comèdia. L’equip d’intèrprets farà malabarimes constants amb la tècnica d’aquest doble llenguatge que farà emergir una veritat còmica i escarnidora. 

Autor: Florian Zeller
Traductor: Joan Casas
Direcció: Guido Torlonia
Repartiment: Frank Capdet, Enrico Ianniello, Aida Llop i Concha Milla.
Espai escènic: Sebastià Brosa i Paula Bosch
Il·luminació: Lluís Serra
Vestuari: Nídia Tusal
Ajudantia de direcció: Ana Pérez García
Fotografies: Felipe Mena

Una producció del Teatre Akadèmia.

Dimecres
06
mar
Estrena
Entrades exhaurides
Dijous
07
mar
Des de
24 €
Divendres
08
mar
Des de
24 €
Dissabte
09
mar
Des de
24 €
Diumenge
10
mar
Des de
24 €