placeholder
< Tornar

El mestre i el mar

Eu Manzanares i Cia. Mar Vivir

Finalitzat
Preu Comunitat Batega 15
Durada: 90'
Del dj. 08.02.24 al dg. 25.02.24

Espectacle en català i castellà

Horaris: Dimecres a divendres a les 20h. Dissabtes a les 19h. Diumenges a les 18h.

Compartir

La Júlia, una noia de Barcelona, passa l’últim estiu a la casa del poble dels seus avis, a Burgos. Alhora, una fossa comuna de la Guerra Civil està sent exhumada molt a prop d’allà. Una nit descobreix que el seu avi, amb demència senil, amaga al pati de casa una antiga capsa metàl·lica amb records de quan era nen. El contingut de la capsa i la fossa contenen una història en comú que la Júlia està decidida a investigar. Però la memòria fugissera del seu avi i el tabú seran forts obstacles en la seva recerca. “El mestre i el mar” és una ficció basada en la història real d’Antoni Benaiges, un mestre català assassinat el juliol de 1936 a la zona de La Pedraja, a Burgos.

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció: Eu Manzanares
Interpretació: Carla Alegre, Yoel Marfil, Aleida Mañas, Sandra Pece, Albert Valentín, Anna Bernal, Maria Armengol i Lucía Monteoliva
Escenografia i vestuari: Zaida Crespo i Cia Marvivir
Ajudant de direcció: Inés Jiménez
Disseny de la foto de cartell: Elena Rubio

Agraïments: Sergi Bernal, Beatriu Jiménez, Teresa García Valenzuela, Anna Tantull, Elena Rubio, Natxo Parra, Margarida Manzanares, Gemma Broto, Judith Garcia, familia Arnaiz Díez, i a totes les nostres famílies, pel seu recolzament i per sostenir-nos.

Dijous
08
feb
Des de
21 €
Finalitzat
Divendres
09
feb
Des de
21 €
Finalitzat
Dissabte
10
feb
Des de
21 €
Finalitzat
Diumenge
11
feb
Des de
21 €
Finalitzat
Dimecres
14
feb
Des de
21 €
Finalitzat