placeholder
< Tornar

(DON'T) LOOK ME IN THE EYES

Ainhoa Hernández Escudero

Comprar
14 €
Preu Comunitat Batega 12.80
Durada: 60 min
Del dv. 12.07.24 al dg. 14.07.24 | 20:00 h
Compartir

(DON’T) LOOK ME IN THE EYES és una peça de dansa performativa inspirada en la història del mite grec de Medusa i las germanes Gòrgones. És una obra per a tres intèrprets humans, dos robots i un avatar; que aborda la monstruositat i les relacions entre els cossos i la tecnologia, reflexionant sobre les representacions de les dones i els personatges queer en les narratives fundacionals de la cultura occidental. (DON’T) LOOK ME IN THE EYES situa las qüestions que el mite desencadena en un escenari de ciència-ficció, traçant una línia entre passat i futur per afrontar alguns dels problemes del present que habitem.

Ainhoa Hernández Escudero. Creadora escènica, performer i treballadora cultural de Carabanchel, Madrid, que viu a Amsterdam. En el seu treball, explora el que és estrany i monstruós en la intersecció de la màgia, el pop, l’estètica post-Internet, la tecnologia i la cultura mainstream. Forma part de la casa de drag House of Løstbois. Es va graduar en el màster de DAS Theatre el 2022. Ainhoa va rebre el premi AFK 3Package Deal 2022-2023 en la categoria de dansa. Ha compartit els seus treballs en diferents contextos, entre els quals: Frascati (Amsterdam), Bâtard Festival (Brussel·les), MNCARS (Madrid), La Capella, Gessnerallee (Zurich), Center for Performance Research (NY), Arqueologías del Futuro (Argentina), Museo del Chopo (Mèxic), Antic Teatre (Barcelona), La Caldera (Barcelona) ), La Casa Encendida (Madrid) i CA2M (Madrid).

Concepte i direcció: AINHOA HERNÁNDEZ ESCUDERO

Intèrprets: NEDA RUZHEVANINA PUSHKAREVA i AINHOA HERNÁNDEZ ESCUDERO

Coreografia: AINHOA HERNÁNDEZ ESCUDERO amb LAURA RAMÍREZNEDA RUZHEVA i NINA PUSHKAREVA

Dramatúrgia amb MARTA KEIL

Text amb IRA BRAND

Disseny de so: FERNANDA LIBMAN

Visuals: URTICAE

Vestuari: LUCIAN SQUID

Programació de robots: ECHO WANG I HISHAM BENDRISS

Disseny de il·luminació: IRENE CANTERO

Acompanyament: CAROLINA BIANCHI

Gestió de producció: ASTRID KLEIN HANEVELD

Co-produïda amb SPRING FESTIVALICK i ANTIC TEATRE

Coproducció en residència: O ESPAÇO DO TEMPO

Amb el suport de: AFK, NORMA, STIMULERINGS FONDS DIGITAL CULTURE, THE YAA PRIZE, ERIK IMPULS, NEW ADVENTURES RESIDENCY, VANDE ENDE FOUNDATION, ID LAB. 

Agraïments: ISABEL ESCUDERO, ISABEL HERNÁNDEZ, SUZY BLOK, GINA BROEDERS, ISADORA TOMASI, UMMI RENTERIA WOUTERS, FLEUR DE SCHEPPER, COME TOGETHER #8, ID LAB, VERONICA VISOCKA, IRENE BROK, LISA REINHEIMER, SOYUN JANG, HOUSE OF LØSTBOIS.

ainhoahernandez.com

@noixih @sssssssssssoma @m3aat @lourettta @martakeil @bianchicarolina @fernandalibman @urticae @wang.echo @ir.n.cant.ro @astridrozemarijn

@springutrecht @ickamsterdam @anticteatre @afk020 @stimuleringsfonds @young.artsupport.amsterdam

Diumenge
14
jul
Des de
14 €