placeholder

El Batec del Grec

Aquest Festival Grec 2023, On el teatre batega presenta El Batec del Grec, un cicle que aquest any està protagonitzat pel teatre català contemporani, les sinergies amb Llatinoamèrica, les noves dramatúrgies, i com cada any, les sales de proximitat.

Durant set setmanes, entre els mesos de juny i agost, es podran veure dues lectures dramatitzades que sorgeixen de La Convocatòria de textos i projectes On el teatre batega 2023, i set espectacles, tres dels quals eren només lectures dramatitzades el passat Batec del Grec. Aquests són, ‘La Chispa’ de Marc Angelet, ‘SOLAR’ de Mos Maiorum i ‘Holocaust’ de Queralt Riera, que es podran veure al Teatre Akadèmia, a El Maldà i a La Badabadoc, respectivament.

A més, aquest any, tres sales d’On el Teatre Batega, la Sala Flyhard, El Maldà i la Sala Versus Glòries, s’han unit per estrenar una trilogia feta a mida en un projecte internacional que connectarà el teatre de Buenos Aires amb el de Barcelona. Aquesta trilogia (que es podrà veure de manera independent) començarà amb ‘La paella dels dijous’ de Cristina Clemente i ‘Silvia’ de Nelson Valente i culminarà amb ‘Rovira Vs. Rodríguez’ d’ambdós autors.

Juana Dolores presentarà * HIT ME IF I’M PRETTY * a l’Antic Teatre i es mantindrà en cartellera durant cinc setmanes. Completen el Batec del Grec les lectures dramatitzades de 'Not my monkeys' de Martí Torras Mayneris i Manel Moreno (Cia. 42KM) al Teatre Eòlia; 'Volver a Madryn' de Rodrigo Cuesta a la Sala Fènix; i vàries lectures de les Beques Carme Montoriol que es faran al Teatre Tantarantana.

ESPECTACLES DEL BATEC DEL GREC 2023
Espectacles en coproducció i exhibició amb el Grec Festival

LECTURES DRAMATITZADES DEL BATEC DEL GREC 2023

  • 'Not my monkeys' de Manel Moreno (Cia. 42KM) - 10 de juliol al Teatre Eòlia
  • 'Volver a Madryn' de Rodrigo Cuesta - 17 de juliol a la Sala Fènix