placeholder

El Batec del Grec

Aquest Festival Grec 2024, On el teatre batega presenta El Batec del Grec, un cicle que aquest any està protagonitzat pel teatre català contemporani, les noves dramatúrgies, i com cada any, les sales de proximitat.

Durant el mes de juliol i en el marc del Festival Grec es programaran set espectacles a la xarxa On el teatre batega. Aquests són: ‘Not My Monkeys’ de Manel Moreno (peça que l'any passat va formar part de les lectures dramatitzades del Batec del Grec), ‘Em dic Josep’ de Marc Gonzalez de la Varga, ‘L’últim dia’ de Lluïsa Cunillé i ‘Els Miserables’ de Miquel Mas Fiol, que es podran veure al Teatre Eòlia, a la Sala Flyhard, a la Sala Atrium i al Teatre Tantarantana, respectivament. A l'Antic Teatre es programaran tres espectacles dins del Festival Grec: ‘CAÍN Loops i did it again’ de Nina Orsini, ‘(DON’T) LOOK ME IN THE EYES’ de Ainhoa Hernández Escudero i ‘ALUSINASONS’ de Jaume Clotet.

El Batec del Grec aquest any presenta cinc lectures dramatitzades, quatre de les quals sorgeixen de la Convocatòria de textos i projectes 2023. Completen el Batec del Grec vàries lectures de les Beques Carme Montoriol que es faran a la Sala Fènix, el dimarts 2 de juliol a les 20h.

ESPECTACLES DEL BATEC DEL GREC 2024
Espectacles en coproducció i exhibició amb el Grec Festival

LECTURES DRAMATITZADES DEL BATEC DEL GREC 2024

LECTURES DRAMATITZADES DE LES BEQUES CARME MONTURIOL

Altres espectacles

El Batec del Grec compta amb el suport d'Estrella Damm.