placeholder

On el teatre batega

On el teatre batega som deu espais de creació i d’exhibició teatral de proximitat repartits per la ciutat de Barcelona, que compartim la vivència del teatre de prop.

Després de molts anys treballant junts en diferents campanyes culturals del país, ja fa dos anys que vam decidir fer un pas endavant i començar un camí plegats sota un mateix segell.


On el teatre batega: PROXIMITAT + XARXA + PÚBLIC + CREACIÓ


Els teatres de proximitat som un element essencial de la identitat del panorama teatral de casa nostra. Amb el projecte comú On el teatre batega volem destacar la importància de treballar en xarxa per crear aliances i sinergies més enllà dels nostres espais escènics, amb un compromís ferm amb la societat, el públic i amb els i les creadores teatrals.

Els teatres de la nostra xarxa som espais oberts als nostres barris i a altres entitats socials, culturals i educatives de la nostra ciutat. Som actius en fer arribar la cultura a tot el territori, a la ciutat de Barcelona, però també més enllà, amb les gires dels nostres espectacles. Volem destacar la proximitat com a eina capaç de despertar els sentits del públic, fer sentir les emocions a flor de pell i commoure, amb una oferta cultural rica, extensa, i econòmicament assequible.

Des dels nostres espais ens impliquem en les creacions dels professionals de casa nostra per fer-les realitat, amb projectes de suport a la producció, amb formació i assessorament, però sobretot treballant units per a la millora de les condicions de tots els i les professionals del sector. Som el nexe necessari entre els nous creadors i les companyies consolidades que busquen un espai escènic on trobar la complicitat del públic amb els seus projectes artístics.

En definitiva, per a nosaltres la proximitat va més enllà del format dels nostres espais i esdevé element principal de la identitat artística dels nostres projectes teatrals i senya de la nostra implicació amb els diferents professionals del sector teatral i amb la societat.


On el teatre batega som: el Teatre Akadèmia, la Sala Atrium, l’Antic Teatre, LaBadabadoc, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, El Maldà, el Teatre Tantarantana, el Teatre Eòlia i la Sala Versus Glòries.

Un projecte que hem desenvolupat amb el suport d'ADETCA, l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya, el GREC Festival de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona