placeholder
< Tornar

Austràlia

Què vol dir exactament la paraula "família"? És la sang o és el vincle?

Finalitzat
DURADA:  80 minuts
Del dj. 27.10.22 al dl. 19.12.22

AUSTRÀLIA és el primer text d'Israel Solà, director de La Calòrica. Una dramèdia sobre els vincles familiars i la maternitat.

Compartir

L’Elena ha rebut una trucada des d’Austràlia en què la seva germana Laia li pregunta si li donaria un òvul per poder tenir un fill amb el seu marit, l’Andy. Ella no ha trigat ni dos segons a contestar que sí, i ara, està a punt de creuar mig planeta per sotmetre’s al procés d’hormonació i donació. La seva germana gran, la Mercè, s’ha entestat a acompanyar-la tant sí com no. Serà la primera vegada en molt de temps que estan les tres germanes juntes. L’Elena té molt clar que faria qualsevol cosa per la seva germana. Al cap i a la fi, són família.

Austràlia és un road trip que reflexiona sobre els vincles familiars a partir de la història de tres germanes que han perdut el contacte i no són conscients de la degradació de la seva relació. Tres germanes que, tot i haver tingut experiències vitals molt semblants, es  rebel·len com estranyes en l’edat adulta. Austràlia és també la història de tres dones que d’una manera o una altra s’han d’enfrontar al dilema de tenir descendència o no. Amb tot el que això comporta: les seves pors i les seves pressions, els seus desitjos i les seves frustracions.

Israel Solà, autor i director

Dijous
27
oct
Des de
18 €
Finalitzat
Divendres
28
oct
Des de
18 €
Finalitzat
Dissabte
29
oct
Des de
18 €
Finalitzat
Dissabte
29
oct
Des de
18 €
Finalitzat
Diumenge
30
oct
Des de
18 €
Finalitzat