placeholder
< Tornar

I'm alive

Trafik

Finalitzat
Preu Comunitat Batega 10
DURADA:  50 min
Del dv. 27.01.23 al ds. 28.01.23 | 20:00 h

Espectacle en anglès

Horaris: 

Divendres 27 de gener a les 20h

Dissabte 28 de gener a les 20h

Compartir

L’artista britànic Michael Clark personifica una pràctica coreogràfica radical que combina el ballet clàssic, la moda excèntrica de Leigh Bowery i el so anàrquic postpunk del grup The Fall. Rebel·lant-se contra els seus costums i les jerarquies, el seu treball als anys vuitanta anticipa els processos estètics que encara formen part de l’eix vertebrador de la dansa contemporània. Sobretot, es tracta de desemmascarar els rols de gènere heteronormatius per arribar a cossos fluids i encarnats de constitució inestable i socialment subversius. Partint de la premissa que la sintaxi del cos que balla es forma sota les influències que són (in) conscientment recollides per altres autors (en aquest cas, de Clark), el solo I’m alive investiga aquests processos.

Žak Valenta. Umag. Estudia dansa, mim i teatre físic. Graduat a l’Escola de Teatre Físic de Londres i l’ Eurythmeum de Stuttgart, continua la seva formació a l’Escola de Mim i la SNDO d’Amsterdam. Treballa com a ballarí, performer, euritmista, coreògraf, director i professor de teatre. És un dels fundadors del grup de teatre TRAFIK de Rijeka, amb qui continua actuant i coreografiant. Dos vegades seleccionat pel premi de Teatre Croata al millor intèrpret de dansa masculí i a millor obra.  Actualment, està cursant el programa MA de Coreografia a la Universitat d’Art d’Estocolm.

Coreografia: ŽAK VALENTA

Artista: TONI FLEGO

Dramatúrgia: ANDREJ MIRČEV

Escenografia: MAGDALENA PEDERIN

Vestuari: LIDIJA LOVRIĆ BOŠNJAK I NIKOLA BARBIR

Música: DIVERSOS ARTISTES

Disseny de llums: ŽAK VALENTA I MARIO VNUČEC

Audiovisual: IRA TOMIĆ I JOHN KARDUM

Extres del vídeo: NINA JELIĆ, RENATO BUIĆ, AFRODITA LEKAJ I MONICA KARLEUŠA

Producció: TRAFIK AND PLATFORMA. HR

Suport: MINISTRY OF CULTURE AND MEDIA DE LA REPÚBLICA DE CROÀCIA, LA CIUTAT DE RIJEKA, UNION OF ASSOCIATIONS MOLEKULA RIJEKA, K2K RIJEKA DANCE CENTER I PC TALA ZAGREB.

Divendres
27
gen
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
28
gen
Des de
12 €
Finalitzat