placeholder

LATITUDS - Cicle de teatre llatinoamericà de proximitat a Barcelona

LATITUDS és un cicle de teatre llatinoamericà de proximitat a Barcelona que neix amb la voluntat d’apropar el teatre llatinoamericà a Catalunya i viceversa. Es celebrarà durant el mes de maig a tres sales de la xarxa d’On el teatre batega: La Badabadoc, la Sala Versus Glòries i la Sala Fènix. En aquesta primera edició el país convidat és Argentina. Els espectadors catalans podran gaudir de cinc espectacles de la reconeguda escena “Off” de Buenos Aires.

Els espectacles que es podran veure a LATITUDS són:

“Como si pasara un tren” de la companyia Lorena Romanin.
Del 3 al 26 de maig a la Sala Versus Glòries.

“UNA” de la companyia Timbre 4.
Del 4 al 20 de maig a La Badabadoc.

“Familia de artistas” de la companyia Moscú Teatro.
Del 2 al 27 de maig a La Badabadoc.

“El tipo” de la companyia Moscú Teatro.
Del 12 al 26 de maig a La Badabadoc.

“Las doce de allá” de la companyia Polaroid.
Del 29 de maig al 2 de juny a la Sala Fènix.

Paral·lelament a l’exhibició d’aquests cinc espectacles, es realitzarà un taller de formació titulat “Habitar el presente”, a càrrec de Lisandro Penelas de la companyia Moscú Teatro. El cicle es completarà amb dues xerrades postfunció i la presentació d’un llibre:

“Censura política a la cultura”, que tindrà lloc el 4 de maig a La Badabadoc després de la funció de “UNA”, on parlarem de la deriva censuradora dels governs d’extrema dreta.

“Empanadas de calçots. La fusió catalana-argentina en el teatre de proximitat.”, que tindrà lloc el 15 de maig a la Sala Versus Glòries, després de la funció de “Como si pasara un tren”, on parlarem del vincle entre el teatre de l’off de Buenos Aires i el teatre de proximitat català.

Presentació del llibre “Actores sueltos” de Alejandro Catalán, que tindrà lloc el 5 de maig a les 12h a La Badabadoc.