placeholder
< Tornar

Rumor de pasos sobre el confín del agua

Una idea de Patrizia Menichelli

Finalitzat
Del dv. 14.04.23 al dg. 16.04.23

Espectacle en català

HORARIS: 
Divendres 18h i 20:30h
Dissabte 16h, 18h i 20:30h
Diumenge 12h, 17h i 19:30h

+Info a tantarantana.com

Compartir

LA INEFABLE

Un espectacle itinerant per crear oportunitats de trobada i contemplació als carrer de la ciutat i entre desconeguts, facilitant la possibilitat de reimaginar-la.

“Un confí o un marge com a punt de trobada de dos mons diferents és un lloc enorme poder. A la riba, on el mar i la terra es troben, s’alliberen energies poderoses i tumultuoses…”John Welvood

Rumor de pasos sobre el confín del agua és un projecte híbrid que es posiciona entre les reflexions íntimes i la pràctica artística, essent alhora un passeig filosòfic i un recorregut poètic sensorial a la ciutat, que s’atura sobre alguns temes de la societat contemporània. Una ciutat sempre en evolució -avui més que mai: al confí de si mateixa, al marge d’un canvi, esperant “un més enllà”.

Travessar marges i confins, fins i tot a la nostra pròpia ciutat, pot restituir-nos un temps aparentment “inútil” i, en canvi, absolutament lliure d’idees lucratives/preestablertes. Ens entrena a poder veure millor allò que maldestrament se’ns escapa, a escoltar i a sentir amb més precisió, per així poder deixar aflorar silencis, sensacions, contradiccions, sentiments i noves visions.

El viatge inicia suggerint al públic que viurà experiències poètiques quotidianes a la recerca d’allò insignificant, del que no és aparent. Però és un simple pretext per a una reflexió més íntima: descobrir els propis límits i allò que ens espera més enllà d’ells, en aquest “més enllà”. Quina és aquesta emoció que ens truca fora del nostre territori? Aquesta proposta vol crear oportunitats de trobada i de contemplació als carrers de una ciutat i entre desconeguts, facilitant així la possibilitat de reimaginar-la.

PREUS:
ENTRADA ANTICIPADA A 15€
fins al 7 d’abril.
ENTRADA A 17€ a partir del 8 d’abril al web.
ENTRADA GENERAL A 22€ a partir del 8 d’abril a taquilla.

DESCOMPTES:
14€ 
Butaca jove (menors de 25 anys), estudiants d’arts escèniques, targeta acreditativa de discapacitat i descompte atur (aquests descomptes requereixen acreditació).
14€ Descompte de grups a partir de 10 persones.
17€ Carnet de biblioteques, Carnet TresC, Carnet Jove i majors de 65 anys.

FITXA ARTÍSTICA:
Companyia: La Inefable
Producció: La Inefable i Artisti Drama

Dramatúrgia: Patrizia Menichelli i Giovanna Pezzullo
Direcció: Giovanna Pezzullo
InterpretacióPatrizia Menichelli
Comunicació: Paola Vecchierelli
Gestió i organització: Asociación Cultural La Inefable

Divendres
14
abr
Des de
14 €
Finalitzat
Divendres
14
abr
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
14 €
Finalitzat