placeholder
< Tornar

SIU-WAN

Comprar
Des de 14 €
Preu Comunitat Batega 15
DURADA:  70'
Del dc. 17.04.24 al dg. 05.05.24

Sala Àtic 22

Espectacle en català i castellà

Horaris: De dimecres a dissabte a les 19h i 20h. Diumenge a les 18:30h i 19:30h.

+Info a tantarantana.com

Compartir

SERVICIOS INMERSIVOS
Deslliga la teva creativitat en un innovador món teatral interactiu on tu ets el protagonista d’una experiència única en la qual l’art i la tecnologia es fusionen per a obrir les portes a infinites possibilitats escèniques.

Embarca’t en una experiència teatral sense precedents amb SIU-WAN, una obra de teatre immersiu participatiu que et transportarà a un món digital ple de sorpreses. En aquest intrigant viatge, exploraràs un metavers on les fronteres entre el real i el virtual es desdibuixen. Converteix-te en un protagonista actiu mentre et submergeixes en la trama, interactues amb actors i actrius a través d’avatars i prens decisions que canviaran el curs de la història. Prepara’t per a desafiar els teus límits i experimentar el poder de la creativitat en un espai on la imaginació es desplega sense límits. Benvingut a SIU-WAN, on el teatre cobra vida d’una manera mai vista.

PREUS:
ENTRADA ANTICIPADA A 15€  
fins al 10 d’abril, limitada a les primeres 15 entrades per sessió.
ENTRADA A 17€ a partir del 11 d’abril de setembre al web.
ENTRADA GENERAL A 22€ a partir del 11 d’abril a taquilla.

DESCOMPTES:
14€ 
Butaca jove (menors de 25 anys), estudiants d’arts escèniques, targeta acreditativa de discapacitat i descompte atur (aquests descomptes requereixen acreditació).
14€ Descompte de grups a partir de 10 persones.
15€ Descompte Comunitat Batega.
17€ Carnet de biblioteques, Carnet TresC, Carnet Jove i majors de 65 anys.

NOTAS DE LA COMPANYIA:

Benvolgut públic,

Benvinguts al món excèntric de SIU-WAN! Volem convidar-vos a un viatge que desafiarà la vostra percepció del que pot ser el teatre.

SIU-WAN és una celebració de la innovació, la col·laboració i la imaginació il·limitada. És un parc recreatiu on els límits de la realitat i la virtualitat es difuminen, i on el públic es converteix en un participant actiu en la formació de la narrativa. Aquesta no és una experiència teatral tradicional, és una aventura immersiva que empeny els límits de la dramatúrgia.

En la creació de SIU-WAN, ens vam inspirar en el teixit vibrant dels mons digitals i les comunitats virtuals. Volíem explorar les possibilitats de fusionar l’art, la tecnologia i la interacció humana d’una manera que s’alliberi dels límits del teatre clàssic. Amb SIU-WAN, ens capbussem de cap en una fusió apassionant de l’actuació en directe i la realitat virtual, on les línies entre el real i el digital s’entrellacen molt bé.

Aquesta producció és un testimoni del poder de la col·laboració. Actrius innovadores, artistes tecnològics i les ments creatives de diverses disciplines s’han reunit per crear una experiència única per a vosaltres. És un testimoni del potencial il·limitat del treball en equip i la màgia que passa quan diversos talents convergeixen.

SIU-WAN no és només una actuació; és una invitació per explorar, experimentar i desafiar l’statu quo. És una oportunitat per a nosaltres d’imaginar col·lectivament nous mons i possibilitats. Espero que quan us embarqueu en aquest emocionant viatge, obriu la ment, deixeu anar les nocions preconcebudes i permeteu deslligar-vos dels límits de la realitat.

Gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura. La vostra presència i participació marquen la diferència. Junts, abracem el futur del teatre i creem noves possibilitats per a la creació artística.

FITXA ARTÍSTICA:
Companyia: 
SERVICIOS INMERSIVOS

Dimecres
17
abr
Dimecres
17
abr
Dijous
18
abr
Dijous
18
abr
Divendres
19
abr