placeholder
< Tornar

R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination)

Cecilia Colacrai

Comprar
14 €
Preu Comunitat Batega 12.80
Del dj. 25.04.24 al dv. 26.04.24 | 20:00 h
Compartir

I si el teatre fos un espai entre el cel i la terra, entre el passat i el futur? Què passaria si aquest lloc fos poblat, alhora, de records de quan els humans no estàvem desvinculats de la naturalesa i de les actuals profecies de la fi del món?Una Dona sola a l’escenari tracta d’indagar en el nostre instint de preservació; a partir d’una intensa relació amb la vibració sonora, evoca la primitivitat per a desplegar una varietat d’estats físics, es transforma un cop rere l’altre, amb la voluntat de parlar de la finitud i els “esdevenirs” de la nostra espècie.

Cecilia ColacraiBallarina, coreògrafa i docent de dansa.Forma part del col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa, i col·labora amb varis artistes: Joao Lima, col·lectiu Si los martes fueran viernes, Lucas Condró, entre altres.En solitari ha creat les peces: Sola?La incorruptible belleza de la distanciaRUGE i R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination). Ha col·laborat amb: Thomas Hauert, Carlota Subirós, Jorge Albuerne, Alexis Eupierre, Montse Colomé, Joan Català, Emmanuel Grivet, Toni Mira, entre altres.Imparteix tallers de dansa des de l’any 1997. En l’actualitat forma part de l’equip docent del Institut del Teatre de Barcelona.

Atenció: Llum strobo + interpel·lació directa al públic + cos nu.

Idea, creació i interpretació: CECILIA COLACRAI

Acompanyament artístic: JOÃO LIMA

Música: MIQUEL CASAPONSA i MIQUEL VICH VILA

Espai sonor: MIQUEL CASAPONSA

Disseny llums: IVÁN CASCÓN

Espai escènic i vestuari: SERGI CERDÁN AGUADO

Fotografia i vídeo: TRISTÁN PÉREZ MARTÍN

Producció: RITA STIVALA i CECILIA COLACRAI

Col·laboració: MARÍA MUÑOZ i MARIA MAGDALENA GARZÓN

Distribució: BIEL MARTÍNEZ LORCA

Coproducció: MERCAT DE LES FLORS

Amb el suport de: GENERALITAT DE CATALUNYA – DEPARTAMENT DE CULTURAL’ANIMAL A L’ESQUENAPASO A 2 – CERTAMEN COREOGRÁFICO DE MADRIDLA VISIVAAZALA ESPACIOMUSIBERIAC.C. BARCELONETALA CALDERA DE LES CORTSL’ ESTRUCH DE SABADELLATENEU DE CELRÀNUNART GUINARDÓ i CC PARQUE ESPAÑA.

Agraïment: COL·LECTIU BIG BOUNCERSCARINA AGUISPABLO COLACRAIPABLO RAMIREZRODRIGO RAMMSYLAURA KUMINXAVI MORENOFEDERICA PORELLOPEP RAMISURSA SEKIRNIKGABRIELA SOLINIRODRIGO STOCCOEDUARD TEIXIDOR i VERÓNICA RODRÍGUEZ.

Dijous
25
abr
Des de
14 €
Divendres
26
abr
Des de
14 €