placeholder
< Tornar

FareWELL

JORGE ALBUERNE // ZIRKUS FRAK

Finalitzat
Preu Comunitat Batega 12.80
Durada: 50 min
Del dj. 13.06.24 al dg. 16.06.24 | 20:00 h
Compartir

“Once you get a clear feel for the basic premise, develop a few safety skills, and get your reflexes primed and ready, then you’re off. You learn by doing.”Nancy Stark Smith

Durant anys vaig entregar el meu cos a la pràctica circense del Pal, oferint-li la meva dedicació més apassionada, milers d’hores de suor, centenars de quilòmetres caminats en vertical, blaus, sang i cremades.

Aquella frase destil·lada: “el pal menja carn humana”.

La sublimació de tot aquest dolor en segons d’intemporal lleugeresa, d’efímera suspensió, de bellesa aèria, d’èxit fugaç i alhora inextingible – aquest foc interior, aquesta energia- ens oferia la possibilitat de ser immortals desafiant la gravetat i els nostres cossos…

Ara toca acomiadar-se’n.

Jorge Albuerne. Neix a Oviedo (Astúries) un any abans de la mort del dictador. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat del País Basc/Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU) en l’especialitat d’Escultura i Ceràmica. Ha dedicat aquests darrers vint anys a formar-se, crear i acompanyar/dirigir projectes en l’àmbit de les arts escèniques, utilitzant recursos de la dansa, el circ, les arts plàstiques i l’escriptura.

Actualment resideix a Barcelona des d’on reparteix el seu temps entre Mèxic i Argentina com a creador, intèrpret i director escènic.

Ideat, creat i interpretat per JORGE ALBUERNE

Acompanyament escènic: J.L. REDONDO, M.PLAULG.A. SALGADOT. ARDANAZ

Direcció: …a la deriva

Espai Sonor: JORGE ALBUERNE i MAURO PAGANINI

Textos: JORGE ALBUERNE JUANCO

Referències literàries: J.S. SINISTERRAHAKIM BEIS. SONTAGJ. BERGERR. JUARRÒSPAUL B. PRECIADO, R. GARCIAH. ARENDT…entre altres.

Il·luminació: LUIS NEVADO i JORGE ALBUERNE

Coproducció: ANTIC TEATRE i els meus altres treballs.

Suport a la creació: TUB D’ASSAIGESPACIO TANGENTE (Burgos), ESCUELA DE CIRCO CRIOLLO (Argentina), TEATRO EL MANDRIL (Argentina), MOVAQ (Argentina), EL CANAL DE SALT.

Agraïments: JOSE LUÍS REDONDOSEMOLINA TOMICGRISEL A. SALGADOJAVIER JIMÉNEZENRIC PETITNANDESMATÍAS PLAUL i TAXIO ARDANAZ.

@shortmaltes @niniagrisito @elcanal

Dijous
13
jun
Des de
14 €
Finalitzat
Divendres
14
jun
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
15
jun
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
16
jun
Des de
14 €
Finalitzat