placeholder
< Tornar

RITMES MELÒDICS

de Laia Molins i Jofre Fité Duo

Comprar
18 €
Preu Comunitat Batega 14.40
Del ds. 29.06.24 al dg. 30.06.24

Espectacle de dansa

Horaris: Dissabte 29/06 a les 17:30h i a les 20h i diumenge 30/06 a les 18:30h

www.atrium.cat

Compartir

Us presentem un duet únic, format per la ballarina de claqué, Laia Molins, i el pianista, Jofre Fité. Junts, fusionen els seus talents per crear un diàleg musical que transportarà els oients a un viatge emocionant i evocador.

En aquest encontre entre el claqué i el piano, Laia i Jofre entaulen una conversa musical plena d'expressivitat. Amb cada pas rítmic i cada acord, construeixen una narrativa sonora que desperta els sentits.

És un intercanvi dinàmic on els sons s'entrellacen en una dansa harmoniosa, creant diferents climes i ambients que envolten l'oient en una experiència sensorial.

Des dels tocs suaus i melòdics fins als ritmes enèrgics i vibrants, aquest duet ens convida a submergir-nos en un món d'emocions i sensacions. Cada nota i cada pas són part d'una història que es desplega davant dels nostres ulls i els nostres oïts.

Amb la seva passió compartida per la música i la dansa, Laia Molins i Jofre Fité ens mostren el poder transformador de l'art, portant-nos en un viatge sonor i melòdic ple d'emocions.

FITXA ARTÍSTICA

Ballarina: Laia Molins
Piano: Jofre Fité

Dissabte
29
jun
Des de
18 €
Dissabte
29
jun
Des de
18 €
Diumenge
30
jun
Des de
18 €