placeholder
< Tornar

La paella dels dijous

Aut. Cristina Clemente / Dir. Muguet Franc

Comprar
18 €
Preu Comunitat Batega 14
DURADA:  75 minuts
Del dc. 05.07.23 al dt. 18.07.23 | 20:00 h

Teatre de text
Català

HORARIS:
De dilluns a dissabte a les 20h

Compartir

La paella dels dijous forma part del projecte de creació escènica internacional d’On el Teatre Batega que connecta el teatre de Buenos Aires amb el de Barcelona.

Dramaturga i guionista de moltes obres teatrals i sèries que heu vist els últims anys, Cristina Clemente recrea a El Maldà una situació límit viscuda en el si de la família.La Mercè dina cada dijous amb els seus dos fills, el Guifré i la Lia. I cada dijous els prepara una paella. Avui sembla un dijous qualsevol, un dijous com tants d’altres, però el fet que hagi fet la paella de marisc ja anuncia que serà un dijous especial. Ella els vol comunicar alguna cosa molt important, un fet que li ha canviat la vida. Ells sospiten que en passa una de grossa i potser treuen conclusions precipitadament.Aquest espectacle forma part d’un projecte conjunt amb les obres que es poden veure a La Sala Flyhard (Silvia) i la Sala Versus Glòries (Rovira versus Rodríguez). Històries enllaçades de dues famílies que es poden veure de forma independent o com a trilogia. 

Aquest muntatge forma part d’un projecte conjunt de col·laboració entre autors, autores, directors i directores catalans i de l’Argentina. Ha estat dissenyat entre tres sales de proximitat en el marc del projecte On el teatre batega, El Maldà (La paella del dijous), la Sala Flyhard (Silvia) i la Sala Versus Glòries (Rovira vs. Rodríguez), cadascuna de les quals acollirà un muntatge diferent amb personatges compartits. Històries enllaçades de dues famílies que es poden veure de forma independent o en conjunt.

Dimecres
05
jul
Des de
18 €
Dijous
06
jul
Des de
18 €
Divendres
07
jul
Des de
18 €
Dissabte
08
jul
Des de
18 €
Dilluns
10
jul
Des de
18 €