placeholder

Taller de formació actoral "Habitar el presente"

On el teatre batega organitza un nou taller de formació actoral titulat "Habitar el presente" amb el director del Moscú Teatro de Buenos Aires, Lisandro Penelas.

Lisandro Penelas va néixer l’any 1983 a Buenos Aires, Argentina. És actor, director, escriptor i professor d’actuació i clown. Actualment, dirigeix Moscú Teatro Escuela. Ha dirigit 15 obres i ha treballat, com actor a més de 25 espectacles sota la direcció de Tolcachir, Katz i Lumerman, entre d’altres. Ha estat de gira per Argentina, Xile i Espanya. Ha actuat en més de deu projectes de cinema, TV i publicitat. Ha estrenat, com a dramaturg, deu obres a Argentina (tres d’aquestes a Espanya.).

Com a escriptor, ha publicar El hombre como la sal del agua i ha participat d’antologies sorgides de concursos a Argentina, Espanya i EEUU. Ha rebut la Menció especial Premio Allianz 2015, la Menció especial Premio Asociación Argentina de Letras 2016 i al premio Intercambio epistolar del CC Recoleta 2020.

Objectiu: En aquest taller s’entrenarà la comunicació a escena i la singularitat de la imaginació. Buscarem privilegiar la trobada amb l’altre i transformar-lo en la matèria prima del treball actoral. Aquesta recerca es realitzarà a partir de diversos exercicis i dinàmiques i improvisacions que ens portin a habitat el present de l’escena.
A qui va adreçat? És un taller d’entrenament per a professionals.
Estructura del taller: El taller s’estructura en 3 sessions de 4 hores de durada.
Aforament del taller: 22 persones
Dates: 10, 11 i 12 de Maig 2024
Horari: D’10 h a 14 h.
Preu inscripció: 120,00€
Lloc: La Badabadoc

Per inscriure-us heu d'enviar un e-mail a contacto@labadabadoc-teatro.com