placeholder
< Tornar

Cicle #pontaeri // El porc

De Raymond Cousse

Comprar
18 €
Preu Comunitat Batega 13.50
DURADA:  60 minuts
Del dc. 28.02.24 al dg. 03.03.24 | 20:00 h

De dimecres a diumenge, 20h.

 

Compartir

Cicle #PONTAERI

Segurament has sentit a parlar de les estrelles fugaces i els meteorits, aquells breus i brillants moments que il·luminen els cels nocturns amb la seva màgica presència. El cicle de teatre #PONTAERI arriba a Barcelona així, com una llum brillant i efímera, oferint a la ciutat una oportunitat única de gaudir d’aquests espectacles.

Amb aquest cicle, companyies teatrals d’arreu del món s’uneixen per compartir la seva creativitat. Les seves obres només es presentaran durant pocs dies, com una estrella fugaç que creua el cel i desapareix ràpidament, deixant un record que perdurarà per sempre.

Aprofiteu aquesta oportunitat única per ser partícips d’aquesta efímera i màgica experiència teatral. Les entrades són limitades, com les estrelles que es desprenen del cel, així que assegureu-vos la vostra.

SINOPSI

El para-lelisme cru i a la vegada tendre entre el home i l’animal ens porta al pensament existencialista sobre el sentit de la vida. El dubte, la mort, la responsabilitat dels propis actes on asumir la mort amb un fi concret: Servir d’aliment per l’home.

EL PORC ens ofereix les emocions més intimes, els sentiments més vulnerables i fragils d’un esser, que en certa manera és porc i és home.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Chus Martín i Santi Celaya

Direcció: Santi Celaya

Intérpret: Pedro Orell

Producció: Minut 1 Teatre

Dimecres
28
feb
Des de
18 €
Dijous
29
feb
Des de
18 €
Divendres
01
mar
Des de
18 €
Dissabte
02
mar
Des de
18 €
Diumenge
03
mar
Des de
18 €